Όροι Χρήσης

ΕΠΩΝΥΜΙΑ:ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:  Νεκτάριος Μηλιώνης

ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: Θεσσαλονίκης 17, Κιλκίς.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ : www.ofthalmorama.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 2341076477

ΕΙΔΟΣ ΑΓΑΘΩΝ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Πώληση οπτικών ειδών-φακών επαφής και συναφών ειδών.

Πληροφορίες για εμάς

Εισαγωγή

Το κατάστημα μας
ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ– ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ  ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΙΟ 2005

Η πολύχρονη εμπειρία μας προσφέρει άριστες υπηρεσίες εγγύηση και άψογη εξυπηρέτηση
Η προσπάθεια μας δεν εστιάζεται μόνο σε ανταγωνιστικές τιμές αλλά και στα ποιοτικά μας προϊόντα στα οποία τηρούνται όλες οι προδιαγραφές της ευρωπαϊκής ένωσης.
Θέλοντας να προσφέρουμε πάντα υψηλής ποιότητα υπηρεσίες στους πελάτες μας επενδύουμε στην διαρκή ενημέρωσή μας στις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας στο χώρο των οπτικών

 • Το σημαντικό για μας είναι η προσωπική και ειλικρινή επικοινωνία με τους επισκέπτες μας
 • Μας ενδιαφέρει εσείς που μας εμπιστεύεστε να μείνετε ευχαριστημένοι

Το www.ofthalmorama.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης οπτικών ειδών που δημιούργησε ο Νεκτάριος Μηλιώνης.  Στο κατάστημά μας θα βρείτε επώνυμες ενημερωμένες συλλογές ηλίου – οράσεως οίκων μόδας που φέρουν όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που εγγυώνται οι εταιρείες, καθώς και φακούς επαφής-υγρά.  Σε όλα τα προϊόντα τηρούνται οι προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εδρεύει στο Κιλκίς οδός Θεσσαλονίκης αριθ. 17 με Α.Φ.Μ. 104480894 Δ.Ο.Υ Κιλκίς, αριθμό ΓΕΜΗ 14536735000, με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας .www.ofthalmorama.gr και τηλ. 23410 76477.

Το φυσικό κατάστημα βρίσκεται στo Κιλκίς επί της οδού Θεσσαλονίκης αρ. 17

και οι ώρες λειτουργίας του είναι:

Δευτέρα-Τετάρτη  από 09.00 -14.30

Τρίτη-Πέμπτη – Παρασκευή από 09.00-14.30 και από 17.30-21.00.

Σάββατο από 09:00-15:00

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Κάθε χρήστης, που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους, χωρίς καμία εξαίρεση. Για τον λόγο αυτόν βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημά της, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους των επισκεπτών-χρηστών τέτοιων αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών.

Το e-shop  ofthalmorama.gr είναι το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης οπτικών ειδών.

Οι παρακάτω όροι χρήσης καθορίζουν την γενική πολιτική και την λειτουργία του e-shop της επιχείρησης.

Προσωπικά Στοιχεία

Για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου συλλέγουμε από τους πελάτες μας τα αναγκαία στοιχεία για τη διενέργεια συναλλαγών. Η επιχείρησή μας δίνει άμεση προτεραιότητα στην τήρηση του απορρήτου των προσωπικών σας στοιχείων ακολουθώντας τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων. Διαφυλάσσουμε αυστηρά κάθε πληροφόρηση που μας παρέχετε. Οι ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχουμε προϋποθέτουν τη χρήση των παρακάτω προσωπικών δεδομένων σας:

 • Το ονοματεπώνυμό σας,
 • Τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας,
 • Το τηλέφωνό σας, και
 • Την πλήρη ταχυδρομική διεύθυνσή σας (διεύθυνση, Τ.Κ., πόλη, νομός, χώρα).

Σε περίπτωση εταιρείας, όπου γίνεται έκδοση τιμολογίου, απαιτούνται επιπλέον τα παρακάτω στοιχεία:

 • Τίτλος Εταιρείας,
 • Δραστηριότητα Εταιρείας,
 • Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.), και
 • Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.).

Οποιαδήποτε στιγμή έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία μπορείτε και να τροποποιήσετε.

Στοιχεία Πιστωτικών Καρτών

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημά μας παρέχει απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές σας καθώς για την πραγματοποίηση πληρωμής γίνεται σύνδεση με τους secure servers της συμβαλλόμενης τράπεζας και πραγματοποιείται εκεί η πληρωμή. Η ιστοσελίδα μας ΔΕΝ κρατάει στοιχεία των καρτών σας.

Αποκάλυψη Προσωπικών Δεδομένων Πελατών σε Τρίτους

Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας δεσμεύεται ότι δεν αποκαλύπτει, πωλεί, παραχωρεί ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε οποιοδήποτε εξωτερικό οργανισμό, εκτός αν έχει μεσολαβήσει προγενέστερη έγγραφη ενημέρωση από εσάς ή εσείς έχετε εξουσιοδοτήσει το κατάστημα μας για την παροχή επιπλέον πληροφοριών ή όταν αυτό απαιτείται από το νόμο ή από δικαστική απόφαση.

Διαφημιστικά Μηνύματα

Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας δεν χρησιμοποιεί ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών τρίτων εταιρειών, πλην των δικών του προϊόντων, εκτός αν εσείς δεν έχετε αντίρρηση για την λήψη διαφημιστικών μηνυμάτων. Οι εταιρείες αυτές δεν έχουν το δικαίωμα να διατηρούν τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός αν εσείς εκφράσετε ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Αποδοχή Όρων Τήρησης Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου περί προστασίας του φυσικού προσώπου από την διαδικασία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Τρόποι Παραγγελίας

Για να αποκτήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μπορείτε:

 • Να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας, να τα τοποθετήσετε στο καλάθι αγορών σας και ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται να ολοκληρώσετε άμεσα την αγορά σας.

Σε περίπτωση ανάγκης ή εφόσον επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας στο τηλέφωνο 2341076477 από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 09.30 έως 14.30 και από τις 18.00  έως τις 21.00 και το Σάββατο από τις 0930 έως τις 15.00. θα είμαστε στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν καταγράφοντας την παραγγελία σας. Οι κωδικοί των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα συμβάλουν στην απλοποίηση της διαδικασίας της παραγγελίας σας.

Μπορείτε, εφόσον το επιθυμείτε, να επισκεφτείτε το κατάστημά μας στο φυσικό του χώρο, όπου θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε εκείνα τα προϊόντα που είναι πιο κατάλληλα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρέχονται οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής:

 • Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό της επιχείρησης . Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας.

(Για την ταχύτερη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας παρακαλώ όπως αποστείλετε μέσω email στη διεύθυνση info@ofthalmorama.gr το καταθετήριο της Τράπεζας)

 • Οι τραπεζικοί λογαριασμοί μας είναι
  • Alpha Bank
  • Eurobank Ergasias A.E.
 • Με αντικαταβολή μετρητοίς με την παραλαβή της παραγγελίας σας στο χώρο σας.
 • Με χρέωση της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας.

Πολιτική Τιμών

Οι τιμές των προϊόντων οι οποίες αναγράφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α), καθορίζονται από την επιχείρησή μας, είναι ανταγωνιστικές των τιμών της αγοράς και είναι όλες εκπτωτικές. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει το δικαίωμα αλλαγής των τιμών χωρίς ειδοποίηση. Βεβαίως, ο πελάτης καταβάλλει το ποσό το οποίο αναγράφεται στην παραγγελία του και δεν παίζει ρόλο αν μέχρι την ημερομηνία παράδοσης η τιμή έχει μεταβληθεί. Για κάθε τιμή πωλούμενου προϊόντος αναγράφεται δίπλα ότι ισχύει μέχρις εξαντλήσεως αποθεμάτων.

Περιορισμός Ευθυνών

Η επιχείρησή μας δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για πιθανές ζημιές οι οποίες μπορεί να προκύψουν σε πελάτες από την μη εκτέλεση κάποιας παραγγελίας. Επιπλέον το ηλεκτρονικό κατάστημά μας επιφυλάσσεται σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή όταν τα υλικά που απαιτούνται για τα εμπορεύματα της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμα από τον αντίστοιχο προμηθευτή. Σε αυτές τις περιπτώσεις το ηλεκτρονικό κατάστημά μας φροντίζει για την ενημέρωση σας.

Τρόποι Αποστολής

Η παράδοση των επιλεγμένων προϊόντων σας γίνεται από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών στο χώρο σας ή όπου αλλού μας υποδεικνύετε.

Μεταφορικά

Το κόστος των μεταφορικών εντός Ελλάδας διαμορφώνεται

στα 2,70  ευρώ, για παραγγελίες  κάτω των 70 ευρώ

Για παραγγελίες  άνω  των 70 ευρώ  είναι δωρεάν

Για αντικαταβολή τα μεταφορικά είναι επιπλέον 1.00 ευρώ  για όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Όλα τα μεταφορικά έξοδα βαρύνουν τον πελάτη.

Χρόνος παράδοσης παραγγελίας

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας ορίζεται εντός Ελλάδας από 1-4 ημέρες, πλην των φακών επαφής ο οποίος ορίζεται από 1-30 ημέρες  και εξαρτάται  από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει.  Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-15:30.

Ακύρωση Παραγγελίας

Παρέχεται η δυνατότητα ακύρωσης παραγγελίας σε διάστημα δύο (2) ωρών από την εισαγωγή της παραγγελίας. Εάν η ακύρωση παραγγελίας δεν πραγματοποιηθεί εντός μίας (1) ώρας η παραγγελία ισχύει κανονικά και ακολουθεί η διαδικασία χρέωσης.

Η ακύρωση παραγγελίας είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

 • Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2341076477 ή αποστείλατε e-mail στη διεύθυνση info@ofthalmorama.gr αιτιολογώντας τον λόγο της ακύρωσης παραγγελίας (λάθος ή εσφαλμένη επιλογή).
 • Η ακύρωση παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 1 ώρας, διαφορετικά ακολουθεί η διαδικασία χρέωσης και αποστολής της παραγγελίας σας.

Πολιτική επιστροφών

Παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής ενός προϊόντος το οποίο έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός 10 ημερών από την ημέρα παραλαβής και είναι αυτή που αναγράφεται στην απόδειξη παραλαβής. Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 10 ημερών η επιχείρηση μπορεί να μην αποδεχτεί την επιστροφή / αλλαγή.

Oι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και με πλήρη συσκευασία. Προκειμένου να αποφευχθεί και δική σας ταλαιπωρία παρακαλούμε όπως ελέγχετε κατά την παράδοση των προϊόντων την κατάστασή τους, τη συσκευασία τους καθώς και το είδος τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από σας, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι σε άριστη κατάσταση μαζί με όλα τα έγγραφα που συνοδεύουν το προϊόν π.χ. Δελτίο Αποστολής, απόδειξη Λιανικής κλπ.

Τα έξοδα επιστροφής / αλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη.  Επιγραμματικά η επιστροφή / αλλαγή ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

 • Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ..2341076477 ή αποστείλατε e-mail στη διεύθυνση ofthalmorama.gr αιτιολογώντας τον λόγο της επιστροφής.
 • Η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 10 ημερών από την αγορά.
 • Τα εμπορεύματα δεν θεωρούνται ελαττωματικά αν δεν έχουν φθορές και αμυχές
 • Το εμπόρευμα να είναι στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.
 • Όλα τα απαραίτητα έγγραφα να συνοδεύουν την αποστολή.

Οι επιστροφές γίνονται στη διεύθυνση: Οφθαλμόραμα- Νεκτάριος Μηλιώνης Θεσσαλονίκης αρ. 17, Κιλκίς, τ.κ. 61100.

Εάν το προϊόν δεν πληρεί τις ανωτέρω προϋποθέσεις, θα επιστρέφεται στον παραλήπτη με δική του χρέωση.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι ελαττωματικά ή διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε θα αντικατασταθούν άμεσα χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Διαφορετικά θα σας πιστωθούν τα χρήματά σας καθώς και τα έξοδα αποστολής αφού επιστραφεί το προϊον.

Τρόποι Διακανονισμού Επιστροφής

Εφ’ όσον αποφασίσετε να επιστρέψετε το εμπόρευμα το οποίο αγοράσατε μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο διακανονισμού της επιστροφής. Οι δυνατότητες που σας δίνονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι εξής:

 • Επιστροφή των χρημάτων σας – Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή των χρημάτων σας εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Έτσι το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας, είτε με την κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, είτε τέλος με αποστολή ταχυδρομικής επιταγής εφ’ όσον είχατε πληρώσει με αντικαταβολή. Σε κάθε περίπτωση όλες οι προμήθειες που τυχόν επιβληθούν από τράπεζες ή μεταφορικές εταιρείες, βαρύνουν τον αγοραστή.
 • Αποστολή νέου προϊόντος – Το νέο αυτό προϊόν μπορεί να είναι το ίδιο ή παραπλήσιο με το προηγούμενο ή μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο εμπόρευμα από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας.

Για να επιλέξετε έναν από τους παραπάνω τρόπους θα αποστείλετε email στην ηλεκτρονική μας info@ofthalmorama.gr.

Κωδικός Πρόσβασης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δίνει την δυνατότητα στους πελάτες μέλη να αλλάξουν τον μυστικό κωδικό πρόσβασής τους (Password), αν βέβαια το επιθυμούν. Τα προσωπικά στοιχεία θα παραμείνουν αναλλοίωτα απλά το σύστημα θα αναγνωρίζει πλέον τον πελάτη με διαφορετικό μυστικό κωδικό πρόσβασής (Password).

Όταν ένας πελάτης – μέλος ξεχάσει τον μυστικό κωδικό πρόσβασής του (Password) μπορεί να ζητήσει υπενθύμιση. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να δώσει το email του με το οποίο έχει εγγραφεί στο σύστημα. Ο μυστικός κωδικός πρόσβασής (Password) θα του σταλεί ηλεκτρονικά στο e-mail του ώστε να μην είναι υποχρεωμένος να μπει στην διαδικασία να ξαναγίνει μέλος.

Ο Λογαριασμός μου

Η λειτουργία της επιλογής «Ο λογαριασμός μου» αφορά στη διαχείριση του καλαθιού αγορών σας , στην ανασκόπηση προηγούμενων παραγγελιών σας καθώς και στην επεξεργασία του προφίλ και των στοιχείων σας. Πιο συγκεκριμένα:

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Δυναμικό καλάθι αγορών όπου θα μπορείτε να βλέπετε αναλυτικά στοιχεία για όλα τα προϊόντα που έχετε επιλέξει μέχρι στιγμής. Τα στοιχεία μπορεί να είναι: Αριθμός προϊόντων, ονομασία, κόστος ανά προϊόν, ποσότητα ανά προϊόν, κωδικός προϊόντος, κόστος μεταφορικών (αν υπάρχει) και συνολικό κόστος παραγγελίας.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Συγκεντρωτική λίστα προηγούμενων παραγγελιών με συνολικό κόστος και αριθμό παραγγελίας. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε θα μπορείτε κάνοντας απλά κλικ σε μία από αυτές να δείτε την αναλυτική παρουσίαση με στοιχεία αντίστοιχα του καλαθιού αγορών, όπως αυτό είχε διαμορφωθεί σε εκείνη τη παραγγελία και θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε άμεσα και γρήγορα προϊόντα από αυτά που είχατε παραγγείλει στο παρελθόν, χωρίς να χρειάζεται να τα ψάξετε πάλι μέσα στις αντίστοιχες κατηγορίες προϊόντων ή σειρές.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Δυνατότητα προσθήκης διαφορετικών διευθύνσεων παραλαβής προϊόντων

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Δυνατότητα ελέγχου όλων των παραγγελιών.

Περιοχή προβολής των τελευταίων αγορών

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δυνατότητα αλλαγής των προσωπικών στοιχείων και του κωδικού πρόσβασης

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας από Δευτέρα- Παρασκευή έως Παρασκευή από 09.30-14.00 και από 18.00 -21.00 και το Σάββατο από τις 09.30-15.00  στο τηλέφωνο: 2341076477. Επιπλέον μπορείτε να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας στην οδό Θεσσαλονίκης 17 στο Κιλκίς ή να αποστείλετε email στο: info@ofthalmorama.gr.

Υποστήριξη από τους browsers

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με τεχνολογίες που υποστηρίζονται από ΙΕ 7 και μεταγενέστερο, Mozilla Firefox 2.X & 3X. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείται ΙΕ 6 μπορείτε να εγκαταστήσετε την επόμενη έκδοση που σας προσφέρουμε δωρεάν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Παράπονα

Για την επιχείρησή μας η άποψη και οι υποδείξεις σας για τα προϊόντα και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι πολύτιμα για την εξέλιξη και τη βελτίωσή μας. Στα πλαίσια αυτά η επιχείρησή μας έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα Διαχείρισης Παραπόνων το οποίο:

 • Διαχειρίζεται το σύνολο των υποδείξεων των πελατών μας
 • Επεξεργάζεται ξεχωριστά την κάθε περίπτωση και στοχεύει στην ομαλή διευθέτησή της
 • Επικοινωνεί με τους πελάτες.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να έρθετε σε επαφή με το τμήμα Διαχείρισης περιεχομένου παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά καθημερινά από τις 9:00-15:30 στο τηλέφωνο: 2341076477.

Ασφάλεια των συναλλαγών

Αναγνωρίζουμε την σοβαρότητα της ασφάλειας προσωπικών δεδομένων και λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση του απορρήτου και του ασφαλούς.

Ζητείται πάντα το όνομα του χρήστη και το password προκειμένου να υπάρξει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα.

Επίσης γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, εάν δεν υπάρξει δραστηριότητα για 90’.

Η πρόσβαση στο site της επιχείρησης ΄΄ofthalmorama΄΄ είναι ελεγχόμενη με (firewall) στον server.

Πνευματικά Δικαιώματα

Η επιχείρησή μας αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης της Ιστοσελίδας εκτός των δημιουργικών ιδεών, των γραφικών αναπαραστάσεων των προτάσεων ανάπτυξης και του προγραμματιστικού κώδικα που αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των εκάστοτε δημιουργών.

Όροι Σύμβασης

Η επιχείρησή μας έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους συναλλαγών. Η επιχείρησή μας έχει την ευθύνη να ενημερώνει άμεσα το κείμενο το οποίο αναφέρεται στους όρους συναλλαγής όταν αποφασίζεται οποιαδήποτε αλλαγή σχετικά με τους όρους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής μας ακολουθεί πλήρως το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο για τα θέματα συναλλαγών ηλεκτρονικού εμπορίου όπως επίσης και το Νόμο περί προστασίας καταναλωτών (Ν. 2251/1994) ο οποίος ρυθμίζει θέματα πωλήσεων από απόσταση.

Περιεχόμενο

Η επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος χωρίς προειδοποίηση. Η επιχείρηση  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η επιχείρηση αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Όλες οι τροποποιήσεις και αλλαγές θα δημοσιεύονται σε αυτή την σελίδα.

Δηλώσεις Πελάτη

Ο πελάτης εγγυάται για την εγκυρότητα των πληροφοριών που παραθέτει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Παράλληλα αποτελεί ευθύνη του η κάλυψη οποιασδήποτε ζημιάς μπορεί να προκληθεί στην εταιρεία μας και στο κατάστημά μας από τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας και του λογαριασμού του πελάτη από μη εξουσιοδοτημένα από τον πελάτη άτομα.

Προσωπικά Δεδομένα

Προκειμένου να παραγγείλετε θα σας ζητηθούν κάποια προσωπικά σας στοιχεία, ώστε να καταστεί εφικτή η συναλλαγή και επίσης να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνιών της επιχείρησης ofthalmorama ώστε να ενημερώνεστε για νέα προϊόντα, προσφορές, καθώς και για τα νέα της επιχείρησής μας.

Τα προσωπικά δεδομένα των πελατών χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97 και του Κανονισμού 2016/679, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους, Ο πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την επιχείρησή μας για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων και την διαβίβασή του σε συνεργαζόμενες με την επιχείρησή μας επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων και την διαβίβασή του σε συνεργαζόμενες με την επιχείρησή μας επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97). Για τυχόν άσκηση του δικαιώματος αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε στο email info@ofthalmorama.gr:                                   .

 • Τα στοιχεία αυτά δεν πρέπει να είναι ψευδή, ανακριβή ή παραπλανητικά.
 • Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη- πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.
 • Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα.
 • Δεν πρέπει να εξαπατούν ή να βοηθούν σε εξαπάτηση ή πώληση κλοπιμαίων ή πλαστών αντικειμένων.

Προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος στην επιχείρηση .ofthalmorama. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Γι’ αυτό χρειάζεται να φυλάτε καλά τα στοιχεία αυτά ώστε να μην πέσουν σε χέρια τρίτων.

Περιστασιακά μπορεί να διαμορφώνουμε την πολιτική Προστασίας Δεδομένων.

Όλες οι αλλαγές θα δημοσιεύονται σε αυτή την σελίδα.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της επιχείρησης ofthalmorama διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Οι όροι και οι κανόνες που διέπουν το παρόν καθώς και η ερμηνεία τους, ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο και για την επίλυση οποιασδήποτε τυχόν διαφοράς αρμόδια θα είναι αποκλειστικά τα Δικαστήρια Κιλκίς.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία και ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας μας την φόρμα επικοινωνίας.