Επιστροφές & Αλλαγές

Πολιτική επιστροφών

Παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής ενός προϊόντος το οποίο έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός 10 ημερών από την ημέρα παραλαβής και είναι αυτή που αναγράφεται στην απόδειξη παραλαβής. Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 10 ημερών η επιχείρηση μπορεί να μην αποδεχτεί την επιστροφή / αλλαγή.

Oι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και με πλήρη συσκευασία. Προκειμένου να αποφευχθεί και δική σας ταλαιπωρία παρακαλούμε όπως ελέγχετε κατά την παράδοση των προϊόντων την κατάστασή τους, τη συσκευασία τους καθώς και το είδος τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από σας, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι σε άριστη κατάσταση μαζί με όλα τα έγγραφα που συνοδεύουν το προϊόν π.χ. Δελτίο Αποστολής, απόδειξη Λιανικής κλπ.

Τα έξοδα επιστροφής / αλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη.  Επιγραμματικά η επιστροφή / αλλαγή ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ..2341076477 ή αποστείλατε e-mail στη διεύθυνση ofthalmorama.gr αιτιολογώντας τον λόγο της επιστροφής.
  • Η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 10 ημερών από την αγορά.
  • Τα εμπορεύματα δεν θεωρούνται ελαττωματικά αν δεν έχουν φθορές και αμυχές
  • Το εμπόρευμα να είναι στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.
  • Όλα τα απαραίτητα έγγραφα να συνοδεύουν την αποστολή.

Οι επιστροφές γίνονται στη διεύθυνση: Οφθαλμόραμα- Νεκτάριος Μηλιώνης Θεσσαλονίκης αρ. 17, Κιλκίς, τ.κ. 61100.

Εάν το προϊόν δεν πληρεί τις ανωτέρω προϋποθέσεις, θα επιστρέφεται στον παραλήπτη με δική του χρέωση.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι ελαττωματικά ή διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε θα αντικατασταθούν άμεσα χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Διαφορετικά θα σας πιστωθούν τα χρήματά σας καθώς και τα έξοδα αποστολής αφού επιστραφεί το προϊον.

Τρόποι Διακανονισμού Επιστροφής

Εφ’ όσον αποφασίσετε να επιστρέψετε το εμπόρευμα το οποίο αγοράσατε μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο διακανονισμού της επιστροφής. Οι δυνατότητες που σας δίνονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι εξής:

  • Επιστροφή των χρημάτων σας – Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή των χρημάτων σας εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Έτσι το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας, είτε με την κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, είτε τέλος με αποστολή ταχυδρομικής επιταγής εφ’ όσον είχατε πληρώσει με αντικαταβολή. Σε κάθε περίπτωση όλες οι προμήθειες που τυχόν επιβληθούν από τράπεζες ή μεταφορικές εταιρείες, βαρύνουν τον αγοραστή.
  • Αποστολή νέου προϊόντος – Το νέο αυτό προϊόν μπορεί να είναι το ίδιο ή παραπλήσιο με το προηγούμενο ή μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο εμπόρευμα από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας.

Για να επιλέξετε έναν από τους παραπάνω τρόπους θα αποστείλετε email στην ηλεκτρονική μας info@ofthalmorama.gr